headset Rádiá arrow_down
Nová registrácia
 /  Články /  Aktuality /  Babovřesky 3 v kinách už na Silvestra

Babovřesky 3 v kinách už na Silvestra

Aktuality Eva Kúchová 30.12.2014 19:12, aktualizované 31.03.2015 20:41
Kino

Už zajtra sa môžete zabaviť na komédii Babovřesky 3 v sieti kín CINESTAR po celej ČR.

Na Silvestra je totiž pripravená špeciálna predpremiéra tohto filmu a jeho premiéru budete môcť oficiálne uvidieť až 22. januára 2015!

Do tretice sa s príbehom vydáme do Babovřesek pozrieť na to, čo zase klebetnica Horáčková so svojou kompániou a ďalšími hrdinami vymyslí. Pre niektorých bude možno prekvapením, že všetko dopadne tak trochu inak, ako očakávali.  

Babovřesky 3 vznikali tento rok nielen v južných Čechách, ale aj v Turecku. Práve scény od mora istotne divákov v kinách rozosmejú, pretože Horáčkovú a jej šesť kolegýň uvidia diváci veľmi netradične. Celá zápletka je opäť veľmi zaujímavá, napínavá a úsmevná s cieľom diváka pobaviť, aby si oddýchol od každodenných starostí. 

A ako hovorí sám režisér Troška:..."Jsem rozhodně zastánce čísla tři. Tři byly Slunce i Kameňáky v mé režii a troje budou i Babovřesky. A i kdyby byl film sebeúspěšnější, na čtvrté pokračování mě nikdo neukecá. Vždycky říkám, že nedělám žádný umělecký hlubokomyslný film plný psychologických ponorů do hrdinovy rozervané duše. Takových snímků je hodně, já chci pobavit něčím, co je Čechům vlastní. "Film žije a padá s divákem, a pokud film nemá diváky, tak není. Já nechci dělat filmy pro kino osamělého diváka. To je mrhání časem, energií i penězi. Naším cílem je opět sdělit, že díky svému humoru a švejkovskému pohledu na svět nikdy nezahyneme. A jak říká dědek Venda v Babovřeskách 3, ´přežili jsme Rakousko, přežijeme i Brusel´, a to je pravda. "

zdroj: kultura.eurozpravy.cz

Štítky

Kino